Sanatkedisi

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

@sanatkedisi.com uzantılı mail hesabınızı msn den açın

lacivert

New member
Belki bir kısım arkadaşlar bunu nasıl yapacağını bilmediği için anlatma gereği duydum. işlem 5 dakikanızı bile almayacaktır:) Umarım @sanatkedisi.com uzantılı mail hesaplarınızı msn üzerinden açar, forumun selameti ve gelişimi için katkıda bulunursunuz.

İlk başta yapacağımız iş windows live messenger için yeni bir net passport hesabı almak.

Bu linke tıklıyoruz ve başlıyoruz: https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf?lc=1055

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Devam ı tıladıktan sonraki aşamada posta hesabımızı doğruluyor ve msn den açaıyoruz:) Hayırlı uğurlu olsun

evet bende almıştım ama sanatkedisi saolsun o uğraştı yoksa ben biraz zor hallederdim,teşekkürler lacim + rep tabi ama bakalım verebiliyor muyum?yok yine veremiyorum

hizir gibisin yani

ama ben actigim hesabin sifresini unuttum

admin ablanin keyfi yerinde oldugu bir zamanda yenisini rica edecem..