Sanatkedisi

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

A

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında

• slm aşkım bişi söylim mi sana dün beni istemeye geldiler çok canım sıkkkın kabul etmedim tabiki aşkım ya çok güçsüzüm nerdesin sen ya bi gümüşhaneye gidince sana kntr atarım önceden kuru kuruya attığın çağrıları bile çok özledim aşkım ister benle ewlen ister ewlenme ama hayatımdan çıkma olur mu seni çok sewiyorum özledim seni bu arada ben çalışınca hayatımızda bazı değişiklikler olcak itiraz etme çünkü ben aşkımın ne bilim sadece kuru kuruya tost yemesini istemiyorum ona göre kızarım bak sen nasıl ki bana tam moral desteği isen bende sana her türlü desteği yapcam itiraz yok sen olmasaydın yani tanişmasaydık ben şimdi çoktan ölmüş olurdum niyetim o idi ama sen değiştirdin beni tek istreğim artık seninle olmak
    slm cnm aşkımm bu ara hiç çekilmez oldum sebebi malum özledim seni biliyorum elinden bişi gelmiyo ama napim söz geçiremiyorum çok özledim anlatılır gibi değil ne zaman kawuşacağız belki de hiç olmuyacak bu isteğim ama seni beklemek bile güzel ama dediğim gibi çok ihtiyacım war sana bebeğim hatırım için kendine iyi bak yemeklerini aksatma ne olur buna da çok üzülüyorum ooofffffffff
    cnm doğanım slm aşkım ma ewwel msn açtım we seni özlediğim için alanına girdim sanırım yeni nickin olan bi kelime canımı çok yaktı şuan zırıl zırıl ağlıyorum orada no women no cry yazıyodu eğer ben ingilizce biliyosam bunun türkçesi kadın da yok gözyaşıda demek benim haberim olmadan bittimi yada ndn bitti bişimi yaptım sana eğer özeline girersen bunları cwpla çok üzgünüm
    canım fıstık çok özledim seni ya hergün yakın olmak istiyorum kokunu içime çekerek uyumak istiyorum aşkım benimle evlenir misin söz sana 15000 ytl başlık weririm seni, çok sewiyorum
    canım my baby özledim seni ya nerdesin offfff ara mıyosunda ı kiss lips you bebeğimsin seni sewiyorum
    bir gül alsaydım eğer elllerinde solmak isterdim
    göz yaşın olsaydım eğer gözlerinden akmak isterdim
    birde cesaretim olsaydı eğer dünyaya
    seni seviyorum
    seni seviyorum
    seniseviyorum
    diye haykırmak isterdim
    slm doğancım çok şekersin umarım bütün hayatın boyu mutlu olursun sana her daim başarılar
    yiyim merak etmeyin yaw sadece yogunluktan zamanim pek olmuyor..Kendinize iyi bakin haaa:D
    gayet iyiyim kevsercim hele hele sen sorunca daha bi iyi oldum ya sen nasılsın?nerelerdesin bizi terkettin sandım bi ara yaw
    Yangınlar
    Kahpe fakları
    Korku cığlıkları
    Ve irin selleri aç yırtıcılar
    Suyu zehir bıçaklar ortasındasın
    Bir cana bir başa kalmışsın vay vay
    Pasatsız duldasız üryan
    Bir cana bir de başa
    Seher vakti leylim leylim
    Cellat nişangahlar aynasındasın
    Oy sevmişem ben seni
    Üsküdar'dan bu yana lo kimin yurdu